da-da-logo

S.C. Duna Rex S.R.L. este importator si distribuitor de mocheta, pvc, linoleum, tarkett, tapet, jaluzele, rulouri, presuri, stergatoare, oferind si servicii de montaj.

Jaluzele verticale

Jaluzele orizontale

Jaluzelele verticale dau o notă de modernism atât locuinței dumneavoastră cât și biroului, reprezentând un produs polivalent pe care îl puteți adapta în funcție de preferințe datorită gamei sortimentale variate de materiale textile și de culori pe care firma noastră vi le pune la dispoziție. Lamelele sunt confecționate din benzi textile impregnate, dumneavoastră având posibilitatea de a alege materialul preferat din colecțiile pe care vi le punem la dispoziție.

În funcție de material și de culoarea aleasă, puteți să construiți ambientul după propriul gust. Posibilitățile multiple de montaj și de acționare contribuie în mod semnificativ la individualizarea alegerii pe care o faceți. Materialele textile de tip black-out vă permit un control sporit al luminii iar pătrunderea acesteia în încăpere este complet obturată dacă se dorește acest lucru.

Jaluzelele verticale sunt un produs foarte popular pe care compania noastră îl poate oferi într-o paletă bogată de materiale și de culori. Lamelele textile pot avea lățimi de 127 mm sau 89 mm iar manevrarea poate fi realizată atât manual cu ajutorul unui cordon, cât și electric, prin intermediul unei telecomenzi.


Alte modele: