da-da-logo

S.C. Duna Rex S.R.L. este importator si distribuitor de mocheta, pvc, linoleum, tarkett, tapet, jaluzele, rulouri, presuri, stergatoare, oferind si servicii de montaj.

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

O invenție care depășește bariera timpului definește un produs care îmbină utilitatea cu aspectul clasic și rafinat. Jaluzelele orizontale pot avea diferite lățimi ale lamelelor și diferite tipuri de manevrare, cu scopul de a satisface cele mai diferite gusturi.

Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale care le face dezirabile și ușor adaptabile oricărui interior constă în simplitatea întreținerii și curățării acestora. În plus, varietatea de modele, opțiuni și culori, asigură adaptarea la cerințele dumneavoastră în materie de design interior.

Jaluzelele orizontale sunt confecționate din lamele de aluminiu cu diferite lățimi. Ele oferă multiple posibilități de manevrare și de instalare. Sistemul manual de manevrare constă în folosirea unei baghete și a unui cordon sau a unui sistem de tip monocomandă cu un singur cordon.


Alte modele: