da-da-logo

S.C. Duna Rex S.R.L. este importator si distribuitor de mocheta, pvc, linoleum, tarkett, tapet, jaluzele, rulouri, presuri, stergatoare, oferind si servicii de montaj.

Jaluzele din lemn

Jaluzele lemn

Jaluzelele din lemn sunt concepute pentru a decora interiorul casei dumneavoastră, încălzind ambientul datorită aspectului lor plăcut. În funcție de modul în care ați conceput designul interior al locuinței, puteți adapta jaluzelele din lemn atât unui cadru clasic cât și unui cadru modern.

Ele pot avea diferite lățimi ale lamelelor și diferite tipuri de manevrare, atât manuală cât și electrică pentru a satisface cele mai diverse cerințe. Lățimea lamelelor poate fi de 50 mm sau de 25 mm iar manevrarea se realizează cu ajutorul unui cordon, existând posibilitatea acționării electrice prin intermediul unei telecomenzi, motorul tubular fiind ascuns în interiorul garnișei pentru un aspect plăcut și silențiozitate.

Alegând acest tip de jaluzele nu rezolvați doar problemele legate de controlul luminii care pătrunde în interiorul încăperii sau legate de protecție solară și intimitate dar alegeți în același timp să vă decorați interiorul locuinței într-o maniera foarte elegantă, acest tip de jaluzea reprezentând un etalon în domeniul protecției solare și a umbririi din momentul în care a fost inventată și până în zilele noastre.


Alte modele: